Üzletünk

Üzletünkben képzett munkatársakkal, személyre szabott játékválasztási tanácsadással várjuk vásárlóinkat!
Segítünk Önnek a tökéletes játék kiválasztásában, ami gyermeke életkorához, érdeklődéséhez és fejlettségéhez is megfelelő!

Cím: 1119, Budapest, Fehérvári út 63.

Nyitva tartás:

Hétfő - Péntek: 10 - 18 óráig
Szombat - Vasárnap: Zárva

 

Elérhetőségeink:

Webshop
E-mail: rendeles@tudatosszulo.hu - Telefon: +36-20-775-1800

Üzlet
E-mail: bolt@tudatosszulo.hu - Telefon: +36-20-775-1619

Hogy juthat el hozzánk?

Tömegközlekedéssel

Üzletünk a Budai fonódó villamos hálózatnak köszönhetően bárhonnan könnyedén megközelíthető, mivel több villamos vonalnak is a Hauszmann Alajos utca nevű megállója közvetlenül a bolt előtt található.
 - A Móricz Zsigmond körtérről és Újbuda Központtól a 17-es,  41-es,  47-es,  47B-s,  48-as és  56-os villamosokkal közvetlenül a bolt előtt szállhat le.

Autóval

- A belvárosból jövet a Petőfi híd felől az Október 23-a utcán az Allee bevásárlóközpont előtt kell balra kanyarodni a Fehérvári útra, innen kb. 800 méterre jobb oldalt lesz az üzletünk közvetlenül a Bártfai/Hauszmann Alajos kereszteződésben. Autóval érkezőknek jó hír, hogy a bolt előtt és körüli utcákban a parkolás INGYENES és mindig van szabad hely!
- A Bartók Béla út felől érkezőknek a Bocskai útról az Allee bevásárlóközpont előtt kell lefordulniuk a Fehérvári útra, onnan kb. 800 méterre jobb oldalon lesz az üzletünk közvetlenül a Bártfai/Hauszmann Alajos kereszteződésben. Autóval érkezőknek jó hír, hogy a bolt előtt és körüli utcákban a parkolás INGYENES és mindig van szabad hely!

 

Térkép