Kulcsos házikó - elektronikus változat - Smoby Cotoons

9 800 Ft

 A házikós játékhoz 4 különböző színű és formájú elemet tartozik, amelyeket a házon lévő lyukakon keresztül kell a ház belsejébe juttatni. Ez természetesen csak akkor sikerül, ha a gyermek a megfeleleő formát a mehgfelelő lyukba illeszti. Ha ez sikerül, és az elem bepottyan a rendkívül dekoratív házikó belsejébe, arra a ház fénnyel és hanggal válaszolni fog, ami nagy öröm  a kicsik számára. Ez készteti újabb és újabb próbálkozásra. A formaazonosítás olyan készség, ami később az olvasásátanulásban is szerepet játszik.
A játékot a tetőn lévő fogantyú segítségével a gyerekek magukkal vihetik bárhová.A zenélő formaválogató házikó 2 db 1,5 V-os LR44/AG13 jelű elemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz.


Smoby - neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi dizájnnal és funkciókkal készít esztétikus és sokfunkciós játékokat a gyermekeknek. A piacvezető cég játékai minőségi, az egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek az európai minőségi szabványoknak. A Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek  ugyanakkor bársonyos tapintásúak.

Szállítás Bolti készleten
Házhoz szállítás futárral A szállítás a rendelés leadási időpontjától függően 1-5 munkanap
Termékadatok
Cikkszám:
JTN04355
Kiknek ajánljuk: 
Korosztály: 
1 éves kortól
Csomagolás: 
karton tok
Anyag: 
Műanyag