Rókanyomon - társasjáték

ÚJ!
6 480 Ft

Méltán nyert több díjat is ez a roppant ötletes, akár 5 éves kortól játszható játék. Bár elsőre kissé bonyolultnak tűnhet, a megértés után egyszerűen játszható, izgalmas, gondolkodásra ösztönző játék.

Egyszerűen botrány, ami történt! Elcsenték a nagyi titkos rétesreceptjét, és egyelőre nincs nyoma annak, hogy ki lehetett az elkövető. Nagymama is csak annyit látott, hogy egy róka a ludas! De ez sajnos így még nagyon kevés… Ennek az esetnek a felgöngyölítéséhez együtt kell dolgoznia a tyúkól minden egyes detektívjének! Legyetek “Rókanyomon”! Szemtanúkat kell keresni, akik segíthetnek beazonosítani az elkövetőt. Volt vajon szemüvege, viselt zsebórá, vagy hordott mondjuk kalapot? Minden válasz segít közelebb kerülni a megoldáshoz! Elő hát a nagyítót, és indulhat is a nyomozás! Derítsd ki ebben a díjnyertes társasjátékban, hogy ki a csibész, még mielőtt meglógna!
A játékidő kb. 15-30 perc.
Tartalma: - 16 gyanúsított kártya - 16 csibész kártya - 12 nyomjelölő - 4 nyomozókalap - 3 egyedi dobókocka - 1 rókafigura - 1 nyomfejtő - 1 játéktábla - játékszabály

Díjak:
2018 As d'Or - Jeu de l'Année Enfant győztes
2017 Kinderspiel des Jahres jelölés

Szállítás Bolti készleten
Házhoz szállítás futárral A szállítás a rendelés leadási időpontjától függően 1-5 munkanap
Termékadatok
Cikkszám:
JTN40371
Kiknek ajánljuk: 
Korosztály: 
5 éves kortól
Csomagolás: 
karton doboz
Anyag: 
Karton