Betűlánc - Társasjáték a hangzók és a betűk kapcsolatának megértéséhez

-10%
2 950 Ft
2 655 Ft

*A kedvezmény visszavonásig, vagy a készlet erejéig érvényes!

Betűlánc - Társasjáték a hangzók és a betűk kapcsolatának megértéséhez
Az iskolába induló apróságok nem értik pontosan, hogy az olvasás nem más, mint a leírt beszéd. Az, hogy a kimondott hangok és a leírt betűk összetartoznak, nem minden gyermek számára egyértelmű.
E nagyon egyszerű szabályokkal játszható társasjáték a feladatokon keresztül megérteti a gyermekekkel a hangzók és a betűk kapcsolatát.

A játék menete
Tegyék bábujukat a START mezőre. A kezdő játékos, miután dobott, az „a” mezőről indulva számolja a lépéseit. Ha letette a bábuját, meg kell neveznie a mezőben lévő képet, és kimondani annak kezdőhangját. Ezután húznia kell egy lapot, és teljesítenie kell a rajta lévő feladatot. Ha sikerül, akkor maradhat a mezőn, amelyen áll, ha nem, vissza kell lépnie arra a mezőre, ahonnan erre lépett. Minden dobásnál így kell tennie, kivéve, ha jutalmazó vagy büntető mezőre lépett. Ilyenkor nem húz kártyát, hanem a mező utasítása szerint cselekszik. Minden játékosra ugyanezek a szabályok érvényesek.

Az a játékos nyer, amelyik először ér be a célba. Nem kell pontosan annyit dobnia, hogy beléphessen, ha áthalad a célvonalon, győzött. A többiek valamennyien végigjátszhatják a játékot, sőt, a nyertes segíthet a másik vagy egy kiválasztott játékosnak a válaszadásban, ha akar. Ha négyen játszanak, és már ketten is beértek, a második helyezett is segíthet az addig segítség nélkül játszó társának. Így érvényesül a játék azon nevelő hatása, hogy bár képviselnünk kell a saját érdekeinket, ha van lehetőségünk, ellenszolgáltatás nélkül segíthetünk másoknak.
Vidám időtöltést, jó szórakozást!

A játék tartalma:
1 db játéktábla (A3-as méretű)
18 db feladatkártya
4 db bábu
1 db dobókocka
1 db ismertető
Környezetvédelmi és takarékossági okok miatt a játék csomagolása mindössze egy felakasztható tasak.

Szállítás Bolti készleten
Házhoz szállítás futárral A szállítás a rendelés leadási időpontjától függően 1-5 munkanap
Termékadatok
Cikkszám:
TSZJ00003
Kiknek ajánljuk: 
Korosztály: 
5 éves kortól
Csomagolás: 
Tasak
Anyag: 
Karton
Méret: 
295 × 420 × 1 mm