Hogyan vegyük rá gyerekeinket a helyes viselkedésre? - Kissé sérült lehet

-50%
2 900 Ft
1 450 Ft

*A kedvezmény visszavonásig, vagy a készlet erejéig érvényes!

A kiadvány borítója kis mértékben sérült.
Ha szeretne sikeres szülővé válni, akkor ez a könyv Önnek szól. A gyerekek viselkedését megfelelő módon irányítani nem egyszerű. Nem árt, ha tudjuk, mik mozgatják őket, és mi, szülők, mit tehetünk azért, hogy ne egy folyton elégedetlen, ajtót csapkodó, kiállhatatlan emberkével lakjunk egy fedél alatt.

Minden, önmagához kicsit is őszinte szülő elismeri, hogy vannak pillanatok, amikor a gyerekei szinte az őrületbe kergetik a viselkedésükkel.
Úgy tűnik, hogy mások minden teketória nélkül időben ágyba tudják dugni csemetéiket, meg tudják etetni velük a napi gyümölcsadagjukat, és nem kell könyörögniük, hogy pakoljanak már össze. A saját csemeténk bezzeg nem ilyen: ő folyton durcás, és lehetetlen vele szót érteni. Azok a hisztik, amelyeket gyermekünk totyogós korában még viccesnek találunk, és szárnypróbálgatásai jelének tekintünk, később már idegesítővé válnak. Egyre jobban úgy érezzük, hogy a gyereknevelésünkkel valami nagyon nincs rendjén. És a belső hang, amely eddig azt súgta „Én vagyok a legjobb anya a világon!” hirtelen tónust vált, és immáron azt mondja: „Valamit elrontottál!”
Ilyenkor az embernek segítségre van szüksége. E könyv pedig épp ezzel a céllal íródott.

Szállítás Bolti készleten
Házhoz szállítás futárral A szállítás a rendelés leadási időpontjától függően 1-5 munkanap
Termékadatok
Cikkszám:
TSZK91293
Szerző: 
Oldalszám: 
216
Borító: 
Ragasztókötött
Nyelv: 
ISBN: 
9789639991293
Méret: 
235 × 145 × 19 mm
Súly: 
320 g
Készlet: 
10.00