Hogyan sokszorozzuk meg gyermekünk intelligenciáját?

-71%
3 500 Ft
1 000 Ft

*A kedvezmény visszavonásig, vagy a készlet erejéig érvényes!

A kiadvány borítója kis mértékben sérült.
Egyre kevesebb szakember kételkedik abban, hogy a nagyon korán elkezdett fejlesztés eredményes. Glenn Doman elkötelezett híve e szemléletnek, és a világon egyedülálló módszert dolgozott ki a kisbabák fejlesztésére. Szerinte a kicsik könnyen megtaníthatók bármire, csak a megfelelő módszert kell kiválasztani. E könyv egy lelkes ösztönzés és útmutatás a gyakorlatban már igazolt módszerről.
Glenn Doman már fél évszázada bebizonyította, hogy a kisgyermekek sokkal többre képesek, mint azt valaha is gondoltuk. Figyelemre méltó munkássága alatt, mely során azt kutatta, hogy miért tanulnak gyorsabban a gyerekek hatéves korukig, mint később, gyakorlati módszereket is kidolgozott. Az Institutes for the Achievement of Human Potential Intézet alapítójaként olyan programokat alkotott, amelyeket a szülők otthon is könnyedén elvégezhetnek gyermekükkel.
A Hogyan sokszorozzuk meg gyermekünk intelligenciáját? című könyv átfogó programot biztosít, ami megmutatja, milyen egyszerű és örömteli a gyermeket olvasni tanítani, segíteni megértetni vele a matematikát, és bővíteni ismereteit, tudását. Elmagyarázza, hogyan kezdjük el, majd miként bővítsük a programot, hogyan szerezzük be a szükséges kellékeket, és azt, hogy milyen módon fejleszthetjük gyermekünk tanulási képességeit. Követve az egyszerű napi programot, az Ön gyermeke is megtapasztalhatja a tanulás örömeit, ahogy több millió gyermek megtapasztalta már szerte a világon. A Hogyan sokszorozzuk meg gyermekünk intelligenciáját? című könyvvel babáját/gyermekét olyan jelentős előnyökhöz juttathatja, amely egész további életére kihatással lesz.

A könyv alapelve szerint minden gyermek életének első hat éve meghatározó arra nézve, hogy mi válik majd belőle. Egy kisgyermeknek bármit meg lehet tanítani, amit érthetően és egyszerűen tudunk neki prezentálni. Gyermekeink agya annyira nő, amennyire lehetővé tesszük számára, hogy nőjön. Azzal adhatjuk meg nekik ezt a lehetőséget, hogy minél több világos és tényszerű adattal ismertetjük meg őket. A könyvben megtaláljuk a helyes tanítás alapjait, egy olvasás tanításhoz szükséges programot; annak leírását, hogyan bővítsük gyermekünk enciklopédikus tudását, és hogyan tanítsuk matekozni őket Követve az egyszerű napi programokat, az Ön gyermeke is megtapasztalhatja a tanulás örömeit, ahogy több millió gyermek megtapasztalta már szerte a világon.

Szállítás Bolti készleten
Házhoz szállítás futárral A szállítás a rendelés leadási időpontjától függően 1-5 munkanap
Termékadatok
Cikkszám:
TSZK91446
Kiadás éve: 
2012
Oldalszám: 
280
Borító: 
Ragasztókötött
Nyelv: 
ISBN: 
9789639991446
Méret: 
205 × 141 × 15 mm
Súly: 
340 g
Készlet: 
15.00