Rajzolj te is mozaikképet!

-55%
990 Ft
445 Ft

*A kedvezmény visszavonásig, vagy a készlet erejéig érvényes!

Figyelemfejlesztő foglalkoztató füzet 5-8 éves gyermekeknek.

Minden kisgyermek számára fontos, hogy az iskolakezdés előtt találkozzon olyan feladattal, ami fokozott koncentrálást követel.
E kiadvány rajzai rácsos alapra készültek, ami nagy segítséget nyújt a képet másoló gyermek számára a pontos, precíz
munkavégzésben. Sok előnnyel jár, ha a gyermek ilyen jellegű feladatokban is gyakorlatot szerez. A gyerekek munkáiban a leggyakoribb hibák: a figyelmetlenség és a felületesség. Ez fakadhat a pontatlan megfigyelésből, a figyelem gyors elterelődéséből, a munkamenet pontatlan meghatározásából is. Gyakorlással azonban ezek a problémák fejleszthetők, kiküszöbölhetők. E füzet lehetőséget ad a gyermeknek arra, hogy játékosan fókuszálja figyelmét.  

A sorminták folytatása, színezése figyelmet és pontosságot kíván. A lapokon lévő mintarajzok segítséget nyújtanak a befejezéshez, és az elkészített rajz színezéséhez. A képek színezésénél fontos a színezés irányának megtartása. Erre a segítő személy hívja fel a munka megkezdése előtt a gyermek figyelmét. Így a kiszínezett rajz rendezett benyomást kelt, és a munka fegyelmet követel. 

Fontos, hogy a segítő felnőtt útmutatást adjon a munkavégzéshez, máskülönben a gyermek nem érzékeli az elvárt munkamenetet. A jól felépített munkaterv fogódzót ad a feladatok elvégzéséhez, a gyermek számára biztonságot jelent, és az elkészített, rendezett munka megelégedettséget ad a számára. Mindez motiválja őt arra, hogy legközelebb is pontosan, figyelmesen dolgozzon.

 


 

Szállítás Bolti készleten
Házhoz szállítás futárral A szállítás a rendelés leadási időpontjától függően 1-5 munkanap
Termékadatok
Cikkszám:
TSZK91712
Szerző: 
Kiadás éve: 
2013
Oldalszám: 
40
Borító: 
Cérnafűzött
Nyelv: 
ISBN: 
9789639991712
Méret: 
25 × 21 × 0 cm
Súly: 
0 g
Készlet: 
13.00